Vladimir Putin a vorbit în premieră despre dublura sa
Autor: Narcis Popa pe 27 feb 2020, 22:10 | Internațional

Președintele rus, Vladimir Putin, a spus, joi, că, deși i s-a propus de multe ori să apeleze la dubură, din motive de securitate, a refuzat de fiecare data să facă acest lucru, scrie Reuters, citând agenția Tass.

În vârstă de 67 de ani, Putin domină scena politică a Rusiei de mai bine de două decenii. De-a lungul anilor, au existat multe teorii ale conspirației potrivit cărora ar folosi una sau chiar mai multe dubluri.

Joi, în cadrul unui interviu acordat agenției de presă Tass, lui Putin i s-a prezentat o listă a celor mai populare căutări pe internet în care apare numele său. Una dintre acestea era: „dovada existenței dublurii lui Putin”.

Persoana care a realizat interviul l-a întrebat pe Putin dacă este „real” sau e vorba de o dublură. Acesta a răspuns că este chiar el, după care a negat să folosește dubluri în aparițiile publice.

Președintele Rusiei, care a abordat în premieră acest subiect al dublurii, a recunoscut însă că i s-a propus să facă acest lucru.„Am refuzat să apelez la duburi. Am primit această propunere într-una din cele mai dificile perioade, în timpul luptei împotriva terorismului”, a spus Putin, adăugând că se referă la începutul anilor 2000, relatează Mediafax.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri