Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorica Dăncilă, despre alianță cu Pro România: „Nu voi fi de acord”
WhatsApp
Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, că nu va fi de acord cu alianță la nivel național cu Pro România, „un partid care a votat împotriva Guvernului PSD”.

Întrebată ce părere are despre alianțele dintre PSD și Pro România în anumite județe, Viorica Dăncilă a spus că trebuie lăsată decizia la nivelul fiecărui județ.

„Este clar că sunt județe în care această alianță este necesară, în care această alianță deja există, am văzut deja declarații în acest sens. Eu cred că trebuie lăsat la altitudinea fiecărui județ", a spus Dăncilă.

Despre o posibilă listă comună pentru alegerile, Dăncilă a spus că se va discuta această posibilitate, însă ea nu este de acord.

„Vom discuta despre acest aspect. Eu vorbesc în numele meu. Eu nu pot fi de acord cu alianță la nivel național cu un partid care a votat împotriva guvernului PSD", a mai spus Dăncilă.

Întrebată dacă îl mai consideră un „trădător" pe președintele Pro România, Victor Ponta, fostul premier a răspuns: „Nu îmi schimb foarte ușor convingerile", scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel