Viorica Dăncilă DĂ VINA pe Liviu Dragnea pentru REZULTATUL la prezidențiale
Autor: Loredana Iriciuc pe 24 noi 2019, 22:23 | Alegerile Prezidentiale

Sursa foto: captură Antena 3

Candidatul PSD la prezidențiale Viorica Dăncilă spune că rezultatul a fost slab din cauza unei perioade foarte grele prin care a trecut partidul din cauza arestării lui Liviu Dragnea.

„Rezultatul final nu mai poate fi schimbat. La numărătoarea paralelă, PSD a mai crescut în ceea ce privește numărul de voturi. Nu pot câștiga amandoi candidații, alegerile prezidențiale.

Voturile au ales. Pentru noi e important un lucru, faptul că PSD a obținut numărul de voturi din 2016, chair l-a depășit ce arată că suntem pregătiți pentru alegerile parlamentare și locale. Ne bucură prezența la vot, pentru că, cu același număr de voturi am intrat la guvernare.

Nu am luat în calcul să plec de la șefia partidului. Vom discuta în cadrul CEx, trebuie să avem în vedere că vin sărbătorile, iar apoi intrăm în precampanie electorală. Voi asculta opiniile colegilor. Trebuie să analizăm tot. Cred că am început prea târziu campania. Cred că a fost o campanie împotriva mea.

Sunt o persoană puternică și nu am lăsat partidul la greu! Când unii au făcut un pas în spate ca să vadă ce se întâmplă, eu nu! Nu am demisionat când au fost clipe grele! Atunci când partidul are nevoie de tine nu trebuie să faci un pas în spate! O perioadă conflictuală, o perioadă de neliniște, o perioadă în care să ne bătem unii cu alții. Trebuie să ne îndreptăm atenția către Palatul Parlamentului și să facem o Opoziție.

Noi am trecut printr-o perioadă foarte dificilă, alegerile europarlamentare unde am obținut un scor foarte slab, apoi arestarea președintelui partidului, Congresul...”, a spus Dăncilă.

 

Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Crossuri parteneri