Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorica Dăncilă amenință: Dacă o vor face, VOR PLECA din PSD
WhatsApp
 Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, vineri, la Brașov, că niciun membru al PSD nu va vota un guvern care nu își asumă că nu va lua măsuri împotriva românilor, iar cei care o vor face „vor pleca imediat din partid”.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie a spus, vineri seara, în cadrul unei întâlniri avute la Brașov cu membri ai PSD, că niciun parlamentar al partidului nu va vota un guvern până nu va vedea programul de guvernare, iar cei care vor vor face vor fi excluși din PSD.

„Ceea ce pot să vă spun este că niciun membru al PSD nu va merge în Parlament să voteze un govern până nu îi vede programul de guvernare, până nu-și asumă că nu va lua măsuri împotriva românilor. Iar cei care o vor face, vor pleca imediat din partid”, a spus Viorica Dăncilă.

Liderul PSD a precizat că s-a săturat de tradători. „Ne-am săturat de trădători, ne-am săturat de oameni pentru care dumneavostră ați luptat să îi trimiteți în Parlamentul României și ei au trădat. Ne-am săturat de lideri ai unui partid de stânga care au fost susținuți de acest partid, care acum își spun că sunt bărbați puternici, dar cum au dat de o greutate și-au dat demisia pe Facebook. Pe parcurul celor 20 de luni de mandat cred că am avut cele mai multe jigniri și cele mai multe obstacole, dar nu m-am gândit niciodată să-mi dau demisia. Am fost mai puternică decât toți acești bărbați la un loc”, a mai spus candidatul PSD la prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel