Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce spune Viorel Hrebenciuc despre o eventuală colaborare cu Viorica Dăncilă
WhatsApp
Viorica Dăncilă strânge în jurul ei vechii socil-democrați pentru a o ajuta la campania electorală.

Miron Mitrea ar fi fost numit șef al campaniei electorale a  Vioricăi Dăncilă, iar Adrian Năstase și-a trimis  copilul în Guvern.

 Mitrea a fost condamnat definitiv, pe data de 13 februarie 2015, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare, pentru că a primit foloase necuvenite din partea fostului şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii Irina Jianu, în perioada 2001-2002, în valoare totală de 927.420 de lei, în schimbul numirii şi menţinerii acesteia în funcţie. El  a fost pus în libertate de Tribunalul Constanţa în luna mai 2016.

Surse politice declarau că Viorel Hrebenciuc cunoscut ca "sforarul PSD"  ar fi fost cooptat în echipa lui Dăncilă pentru campania prezidențială. 

Contactat de B1.ro, Hrebenciuc a negat și a susținut că nu a fost căutat de nimeni din echipa lui Dăncilă: "Nu m-a contactat și nici nu mă va contacta!", a spus acesta pentru B1.ro.

 Viorel Hrebenciuc a fost cercetat de DNA pentru spălare de bani, într-un dosar referitor la finanțarea campaniei electorale a PSD din 2009, dar a fost achitat în 2017.

În 2018 însă a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru trafic de influență într-un dosar privind retrocedări ilegale de păduri, decizia fiind în primă instanță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel