Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Violeta Alexandru: „Un PSD odihnit, care minte precum respiră, se ocupă cu lansarea zvonurilor ca să se creeze panică“
WhatsApp
Ministrul Violeta Alexandru acuză PSD de minciună și de alimentarea unor fake news-uri potrivit cărora taxele vor crește după guvernarea PNL, neavând nicio soluție pentru rezolvarea crizei generate de epidemia de coronavirus. 

Ministrul Muncii afirmă că „PSD minte în legătură cu creșterea taxelor”, invitată în emisiunea „Legile puterii”, moderată de Alexandra Păcuraru la Realitatea PLUS.

„PSD e odihnit, vrea să creeze panică. Românii își dau seama după un an deosebit de greu ce însemnă să gestionezi o criză. (...) Ei nu fac decât să alimenteze panică, fără nicio soluție, inducând ideea că va fi panică după guvernarea PNL, ceea ce nu va fi cazul. (...) Este un PSD odihnit, care minte precum respiră, care vrea să inducă oamenilor ideea că PNL nu se ține de cuvânt, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată. 

Ei se ocupă cu lansarea zvonurilor că să se creeze panică și să se prezinte că unică soluție salvatoare. Românii fac diferența“,  a declarat ministrul de resort.

Violeta Alexandru a afirmat că PSD se ocupă acum doar de propagarea unor fake-news-uri

 

„Ce a încercat acest guvern să arate oamenilor e că acolo unde există seriozitate, muncă și să spui ce se poate și ce nu se poate, românii își dau seama că vor binele acestei țări și că nu împingi țară către colaps. PSD vrea să inducă ideea că PNL nu se ține de cuvânt”, a spus Violetă Alexandru în emisiunea „Legile puterii”, luni seară.

Legat de combaterea fake news-urilor despre Guvernul liberal, ministrul Muncii a declarat că „dacă te concentrezi în a le combate, nu ai timp să faci treaba. Se văd faptele. Și dacă aș explica, oricât de frumos, oamenii m-ar trage de mânecă, ceea ce nu e cazul.

A fost un an dificil, pentru că realmente apar zi de zi situații neobișnuite, preferăm să vorbească rezultatele. Patronatele, angajatorii, angajații, oamenii cu care am vorbit știu că am avut un dialog onest (...) Poate să fie PSD mobilizat până la cer cu toată campania lor de fake-news. Eu știu ce am de pus pe masă la sfârșitul acestui mandat”, a afirmat ministrul Violeta Alexandru în emisiunea moderată de Alexandra Păcuraru.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel