Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Violeta Alexandru: „Băncile au făcut plățile pensiilor”
WhatsApp
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a transmis pe pagina sa de Facebook că băncile au făcut plățile pensiilor, iar ultimele vor fi acordate luni, subliniind că poștașii au livrat deja aproape din jumătate din pensii. Până la jumătatea săptămânii viitoare, sunt acoperite toate adresele.
gov.ro

„Băncile au făcut plățile pensiilor. Ultimele plăți se fac luni. S-a putut, deci, face plata imediat, nu după 2 zile. Da, am ținut să se facă plățile cât mai repede după această perioadă de sărbători. Mă bucur că am atins obiectivul de a începe plățile până în acest week-end", a scris ministrul Muncii pe pagina sa de Facebook.

Poșta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu, a mai transmis Violeta Alexandru.

Se lucrează și la acest sfârșit de săptămână, iar până la jumătatea săptămânii viitoare sunt acoperite toate adresele dacă persoanele sunt la domiciliu.

În ianuarie distribuirea pensiilor se va decala pentru că banii pentru drepturile sociale ajung în conturile Poştei Române începând cu 7 ianuarie, aşa cum se întâmplă la fiecare început de an, a transmis, la începutul acestei săptămâni, Poșta Română.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel