Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VIDEO REVOLTĂTOR. Minoră de 13 ani, amenințată: „Te crăp, te tai! Te bag în portbagaj să nu te mai găsească nici mă-ta“
WhatsApp
HALUCINANT. un bărbat de 36 de ani din Medgidia amenință o copilă de doar 13 ani că o va tăia și o va băga în portbagaj dacă o mai găsește prin cartierul său. Amenințările bărbatului au fost filmate.

Imagini revoltătoare. Amenințări cu moartea a primit o fetiță de doar 13 din Medgidia, județul Constanța, după ce a intrat în conflict cu un bărbat de 36 de ani, rudă a unui prieten al său. Minora a fost amenințată de agresor că va fi „tăiată și băgată în portbagaj“. Totul a fost filmat de un trecător cu o cameră ascunsă, filmulețul fiind apoi postat pe Facebook.

„F*, îți rup părul asta din cap. Dă-te-n m**** mă-ti cu amenințările. Pe cine ameninți tu, f*? Vrei să te bag în portbagaj să nu te mai găsească nici mă-ta, nici tac-tu? Vrei să îți arăt eu cum se face? Fu**-ț* rasa mă-ti să-ți f**. Ieși! Dacă te mai prin în cartierul ăsta te crăp, te tai!“, se aude pe filmare cum i se adresează agresorul minorei.

 

Polițiști din cadrul Poliției municipiul Medgidia au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană ar fi fost agresată în apropierea unui restaurant din Medgidia. La fața locului, polițiștii constănțeni au identificat o tânără, de 13 ani, care a declarat faptul că ar fi avut un conflict cu ruda unui fost prieten, fiind vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din Medgidia. Ulterior, polițiștii au însoțit minora la adresa de domiciliu, aducând la cunoștința mamei aspectele sesizate, dar și dreptul de a depune plângere la sediul poliției. Mama minorei în cauză a depus, ieri, o plângere la Poliția municipiului Medgidia, iar în prezent polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel