Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta, după REZULTATUL alegerilor: „Viorica Dăncilă trăiește într-o minciună!”
WhatsApp
Victor Ponta este de părere că partidele de Dreapta au șanse mari să câștige și alegerile locale de anul viitor și că singura soluție pentru politicienii de Stânga este să se reformeze și să facă un front comun.

„Probabil că și la alegerile locale dreapta va câștiga. Singura soluție este o stângă unită, dar o stângă unită reformată, pentru că dacă ne unim pentru a lua bătaie, degeaba ne unim. Este nevoie de un pol de stânga unit și reformat, de figuri noi", a declarat Victor Ponta, la RTV.

Citește și Viorica Dăncilă, declarații la cald după ÎNFRÂNGEREA obținută: „Vom face numărătoare paralelă"

El nu s-a arătat deloc încântat de victoria obținută de Klaus Iohannis la prezidențiale. În schimb, crede că Viorica Dăncilă trăiește într-o minciună.

Citește și EXIT POLL CURS-AVANGARDE cu VOT în DIASPORA

„Nu pot să spun că sunt bucuros, nu l-am votat, nu l-am susținut pe domnul Iohannis. De partea cealaltă, Viorica Dăncilă trăiește într-o minciună! Niciun candidat al PSD nu a luat un scor atât de prost, niciun alt candidat nu a pierdut atât de multe voturi. Eu am pierdut în turul II cu 5,3 milioane de voturi, iar Viorica Dăncilă a luat puțin peste 3 milioane de voturi", a mai explicat liderul Pro România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel