Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ungaria. Un român a înșelat patru bătrâne cu peste aproape 6.000 de euro. Metoda ingenioasă de operare a bărbatului
WhatsApp
O ancheta, desfășurată de forțele de ordine, a scos la iveala faptul că un cetățen român a înșelat patru femeile bătrâne încă din toamna anului 2019, folosind aceeași metodă. Ultima dată, însă, a fost nemulțumit de banii primiți de la bătrână și a decis să-i sustragă. 
Ungaria. Un român a înșelat patru bătrâne cu peste aproape 6.000 de euro. Cum opera bărbatul

Pe data 5 iunie 2020 și pe 2 februarie anul acesta, un om român a abordat două femei în vârstă din localitatea Jozsefvaros, cărora le-a spus că are un set valoros de vase de bucătărie, dar nu le poate transporta cu avionul și vrea să se vândă. Bărbatul le-a însoțit pe ambele femei acasă, unde acestea i-au predat bijuterii din aur, 250 de euro și 132.000 de forinți în schimbul setului de vase, relatează origo.hu.

În cazul din 2 februarie, românul nu a fost mulțumit de banii primiți. A văzut de unde bătrâna a luat banii și când femeia nu a fost atentă, românul a scos din cutie un teanc de bani și a fugit. Anchetatorii din Józsefváros l-au identificat pe bărbat și i-au emis o un ordin de arestare.  Ancheta a stabilit că între luna noiembrie 2019 și luna aprilie 2020, bărbatul a mai înșelat alte două femei în vârstă, aplicând aceeași metodă de înșelăciune.  

Românul care a obținut peste două milione de forinți (5,773.34 de euro) de la cele două femei, a fost reținut, iar banii au fost confiscați și returnați victimelor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel