Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tată și-a violat, timp de doi ani, fiicele de 11 și 14 ani. Mama fetițelor muncea muncea în străinătate
WhatsApp
Un bărbat din Republica Moldova a fost condamnat la detenție pe viață, după ce, timp de doi ani, și-a abuzat și hărțuit sexual fiicele minore, rămase în grija sa. Sentința a fost luată după ce Procuratura raionului Ocnița l-a găisit vinovat de trei capete de acuzare: viol, acțiuni violente cu caracter sexual și hărțuire sexuală.
minora_violata

Potrivit rechizitoriului, în intervalul anilor 2018 – 2020, inculpatul și-a abuzat sexual fiica de 14 ani și a hărțuit-o și pe fiica de 11 ani. Abuzurile bărbatului erau sistematice și au început după ce mama mama fetelor plecase la muncă peste hotare. Minorele se aflau în grija tatălui.

Adevărul a ieșit la iveală atunci când fetița mai mare i-a povestit bunicii despre calvarul prin care trece. Femeia a mers imediat la poliție. Anchetatorii au deschis un dosar penal, iar agresorul a fost reținut până la pronunțarea verdictului, relatează paranteze.com. 

Fiind audiat de procurori, bărbatul nu și-a recunoscut vina. Potrivit anchetatorilor, inculpatul fusese, anterior, condamnat pentru acțiuni similare, comise față de soție. Cele două minore, victimele violenței sexuale, au primit asistență medicală, socială și consiliere psihologică.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel