Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un septuagenar a murit într-un centru comercial din Craiova. Bărbatul stătea la coadă la niște promoții
WhatsApp
Un bărbat de 72 de ani a murit în incinta unui magazin comercial din Craiova, de pe Calea Bucuresti, zona Viitorul. Se pare că s-ar fi înghesuit la unele promoții ale centrului comercial și i s-a făcut rău, dar se fac verificări în acest sens.

În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui centru comercial, din Craiova, o persoană este inconștientă, transmite Oltenia TV.

Deplasați la fața locului, polițiști au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba de un bărbat de 72 de ani, din Craiova, care ar fi acuzat o stare de rău în timp ce se afla la cumpărături.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul S.A.J Dolj, care a efectuat manevre de resuscitare a bărbatului, fără rezultat. Medicii au declarat, din păcate, decesul acestuia. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel