Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un senator AUR a provocat râsete în plen: „Când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul nu mai este apt pentru studiu”
WhatsApp
Legea privind educația sexuală în școli a provocat dezbateri aprinse în Senat.
Un senator AUR a provocat râsete în plen: „Când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul nu mai este apt pentru studiu”

Pe 3 iunie 2020, legea a fost adoptată de Camera Deputaţilor ca for decizional, însă preşedintele Klaus Iohannis a respins-o și a trimis-o în Parlament pentru reexaminare.

Astfel, legea se află la Senat, în calitate de prim for sesizat.

La dezbateri, senatorul AUR Mircea Dăneasă a provocat râsetele parlamentarilor după ce a spus de la microfonul plenului că ”omul modern are creierul supersexualizat”, iar dezvoltarea nu se poate face ”prin legi impuse pe criterii ideologice”

„Există o spunere în Evanghelie: fericiți făcătorii de pace, căci aceia fii lui Dumnezeu se vor chema. Cred că trebuie să facem pace între aripile Parlamentului. Nu știu, stânga...dreapta. Și aș propune o discuție inter partide, pentru că nu se poate vorbi la ora actuală despre educație sexuală fără să vorbim în paralel despre educația ascetică. Omul modern, spune știința, nu eu, neuroștiințele, are creierul supersexualizat, datorită dezvoltării premature a sinapselor sexuale. Și asta e știință, nu ideologie. O dezvoltare echilibrată a creierului nu poate fi făcută prin legi impuse pe criterii ideologice.

Vă invit, atât pe colegii de la USR, cât și pe ceilalți colegi din celelalte partide, PNL și PSD, am experiență în acest domeniu, putem vorbi în ce măsură se poate dezvolta un creier echilibrat. Întrucât s-a constatat că atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul omului nu mai este apt pentru studiu, pentru informația complexă pe care o pune educația. Degeaba râdeți. Nu aveți informația. Și vorbesc din prisma interdisciplinalității pe care am studiat-o o viață”, a declarat senatorul AUR, potrivit Știrile PRO TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel