Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, mai bogat cu 1,55 milioane de euro, după ce a câștigat la loto: „Dacă ai răbdare şi încredere, joacă”
WhatsApp
Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 21 octombrie şi-a ridicat luni câştigul în valoare de 7,65 milioane lei (aproape 1,55 milioane de euro), potrivit unui comunicat remis de Loteria Română.

Potrivit sursei citate, câştigătorul este din Galaţi, are în jur de 40 de ani şi lucrează în construcţii. Acesta nu a dorit să-şi facă publică identitatea, însă a afirmat că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 de ani, întotdeauna o variantă simplă, de obicei aceleaşi numere, acestea având semnificaţie personală, iar de-a lungul anilor a câştigat doar premii mici.

"Dacă ai răbdare şi încredere, joacă, nu se ştie niciodată ce-ţi rezervă norocul. Eu am jucat şi am tot sperat la câştig, ceea ce s-a şi întâmplat. Succes tuturor jucătorilor!", a transmis câştigătorul.

 

Un român a câștigat de 14 ori la Loto. Cum să devii milionar cu metoda  matematicianului

 

Matematicianul român Ştefan Mandel și formula sa prin care a reuşit să câştige la Loteria din România, Marea Britanie şi Australia, a ajuns în atenţia presei spaniole. Publicaţia spaniolă La Vanguardia scrie despre matematicianul român Ştefan Mandel, care a câştigat deja la loterie de nu mai puţin de 14 ori.   

Născut în România, Ștefan Mandel a lucrat ca matematician pentru consorţiul minier din România. Cu banii câștigați nu reușea să-și întrețină familia, astfel că a început să joace la Loto. Formula găsită i-a permis să câştige de 14 ori la loto în România, Marea Britanie şi Australia.

Iată cei cinci paşi ai formulei românului:

- Calculaţi numărul total de combinaţii posibile. Pentru o loterie în care regula este, de exemplu, găsirea a şase numere bune între 1 şi 40, numărul combinaţiilor posibile este de 3.838.380.

-  După calcularea numărului de combinaţii posibile, Ștefan Mandel şi-a propus să găsească loteriile cu un câştig de trei ori mai mare decât numărul de combinaţii posibile. 

- Investiși suma necesară, uneori cu ajutorul complicilor, pentru a cumpăra un bilet de loterie pentru fiecare dintre combinaţiile posibile.

-  Depuneţi biletele la loto la distribuitorii autorizaţi.

-  Câştigaţi marele premiu. În cazul unui câştig de 10 milioane de euro, cu bilelete care costă un euro, jucând fiecare combinaţie, puteţi câştiga 6.161.620 de euro, după plata taxelor, scrie  lavanguardia.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel