Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un ROMÂN, EROU în Marea Britanie: „Sunt MÂNDRU că prin FAPTA mea am făcut CINSTE României!”
WhatsApp
Curajul românului devenit erou în Marea Britanie, după ce - în urmă cu un an - a salvat, dintr-un incendiu, un bătrân cu dizabilităţi a fost răsplătit de englezi. Cristian Dumitrescu a primit o diplomă pentru recunoaşterea faptelor eroice, în cadrul unei ceremonii anuale a pompierilor din localitatea Devon, acolo unde a avut loc incendiul. Ieşeanul emoţionat a declarat că este mândru că, prin fapta lui, a făcut cinste României.

Pentru curajul său, românul Cristian Dumitrescu, care a trecut prin flăcări, în urmă cu un an, ca să salveze un britanic, după ce casa i-a luat foc, a fost premiat, anunță Observator. Bărbatul, de meserie taximetrist în Marea Britanie, a primit o diplomă pentru recunoşaterea meritelor în cadrul unei ceremonii a pompierilor din oraşul Devon, unde a avut loc incendiul.

Pompierii care au intervenit în aceea zi şi-au arătat recunoştinţa pentru că românul nu a stat pe gânduri când a văzut fumul ieşind din locuinţa bătrânului, care i-a fost client şi despre care ştia că nu se poate deplasa.

Victima salvată: „Toată încăperea era plină cu fum, erau flăcări peste tot, dar nu îi păsa absolut deloc. Era hotărât să mă scoată de acolo”.

Curajul de care a a dat dovadă Cristian l-a făcut erou în Anglia.

Cristian Dumitrescu a copilărit cu un alt erou al Angliei. Brutarul Florin Morariu, care a devenit celebru, după ce a lovit un terorist cu un coş de pâine în mijlocul atentatelor din Londra.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel