Un român cu COVID-19 s-a aruncat de la etaj. Era internat la Institutul Național Matei Balș
Autor: Nicoleta Nicolau pe 23 oct 2020, 15:53 | Sanatate

cadere_etaj

Un pacient în vârstă de 51 de ani, internat cu COVID-19, s-a aruncat de la etaj, dintr-un salon al Institutului, acesta fiind transferat în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență București.

Bărbatul de 51 de ani era internat cu COVID – 19 la Institutul Național „Matei Balș” din Capitală, într-un salon aflat într-una din clădirile Institutului și, vineri, s-a aruncat de la etajul 2.

„S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București. Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile”, anunță reprezentanții INMB.

Nu este primul eveniment de acest fel. În ultima perioadă, cazuri similare s-au întâmplat și în Sibiu, unde un pacient s-a sinucis aruncându-se de la etaj, de la Spitalul de Pneumoftiziologie, iar altul s-a sinucis în secția de Boli Infecțioase a Spitalului de Urgență Sibiu, potrivit Mediafax.

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri