Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, bolnav de COVID, a murit aşteptând să fie intubat. Directorul spitalului: "Sper să putem caza pacienţi în salonul ATI"
WhatsApp
Directorul Spitalului Municipal din Mediaş a precizat că atât el personal, cât şi medicii din Spitalul Municipal din Mediaş au făcut tot ce a fost posibil ca să-l salveze pe bărbatul de 65 de ani, infectat cu cu virusul SARS CoV-2, care a decedat. La Spitalul Municipal din Mediaş exista secţie ATI, dar unde sunt internaţi pacienţii care nu sunt infectaţi cu noul coronavirus.  

Gheorghe Nicorici, directorul Spitalului Municipal din Mediaş, a declarat sâmbătă, 24 octombrie 2020, că speră ca de marţi să poată caza pacienţii COVID-19 în salonul ATI destinat lor, care deja este amenajat, după ce constructorii vor finaliza lucrările la lift, astfel încât să se poată da autorizaţia de funcţionare a ascensorului, apoi avizul Direcţiei de Sănătate Publică

Directorul Direcţiei de Sănătate Publica, medicul Gabriel Budescu, a declarat vineri, pentru AGERPRES, ca s-a încercat transferul acestui pacient de la Mediaş într-un alt spital cu paturi ATI pentru bolnavii COVID-19, dar nu s-a reuşit din cauză că nu mai exista locuri libere.

"A murit. S-a cerut sa fie dus undeva la un ATI, nu a avut loc nicăieri, pentru ca nu sunt locuri. Cei de la Turda, spre exemplu, cer si ei paturi peste tot. Omul a fost pus pe oxigen, numai ca a avut multe comorbidităţi (...), trebuia intubat", a spus Budescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel