Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a obținut ordin de restricție împotriva soției. Ce l-a speriat pe bărbat
WhatsApp
Un bărbat din Suceava a obținut un ordin de restricție împotriva soției sale, după ce aceasta l-a bătut, iar ultima oară a încercat să-l opărească.

Disperat de faptul că soția sa, în vârstă de 40 de ani, provoacă scandal acasă și a sărit la bătaie, bărbatul de 48 de ani din comuna suceveană Horodnic de Sus a cerut ajutorul poliției, scrie Monitorul de Suceava.

Soțul a sunat vineri la 112 și a reclamat femeia îl bate, iar în urma unui conflict verbal a încercat să-l opărească cu apă fiartă. În urma unei evaluări a conflictului din locuința celor doi, s-a constatat că la sfârșitul anului trecut, bărbatul a mai formulat o plângere penală față de soția lui pentru comiterea infracțiunii de ”lovire și alte violențe”, dosar penal înregistrat atunci la poliție și aflat în curs de soluționare. Soția a primit ordin de restricție pentru 5 zile

De această dată, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, constatându-se existența unui risc iminent asupra integrității și vieții victimei. Începând cu ora 12.00 a zilei de vineri a fost emis ordinul provizoriu de protecție pentru 5 zile, o hotărâre a instanței de judecată urmând să confirme și să prelungească în acest interval odinul, dacă magistrații vor considera că este necesar.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel