Un român a căutat o jucărie pentru copil, dar avut parte de șocul vieții. Ce joc „special“ a găsit printre articolele dedicate copiilor
Autor: Nicoleta Nicolau pe 12 feb 2020, 15:59 | Inedit

Un lugojean a rămas fără cuvinte când a văzut ce „jucării” vinde un magazin din oraș. La raionul cu jucării și jocuri pentru cei mcii dintr-un supermarket, el a descoperit un joc erotic complet accesorizat pentru „distracții” erotice între adulți.

Intrând într-un supermarket de pe strada Timișorii, printre produse de menaj, îmbrăcăminte, articole pentru casă și alimente, la sectorul de jucării, bărbatul a găsit o cu cutie mai puțin obișnuită. „Le jeu des gages” costă 10,55 lei, iar pe capac apar mai multe tinere cu forme exagerat desenate.

După ce a căutat jocul pe Google, lugojeanul a descoperit că acesta este unul erotic, folosit pentru petreceri de burlaci sau burlăcițe, chefurile de studenți și alte distracții care nu au nimic de-a face cu jocurile de copii. 

„Am căutat numele jocului pe net și mi-a dat rezultat fotografia cu ce conține jocul în interior. Mi se pare incredibil să pună un așa joc la comun cu alte produse, jucării de copii, articole de spălat în baie și așa mai departe”, a declarat lugojeanul, citat de presa locală.

Inedit Vezi toate articolele
Crossuri parteneri