Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un pensionar român a găsit un portofel cu o suma mare de bani. Ce a făcut imediat bărbatul din Galaţi
WhatsApp
Un pensionar român a găsit un portofel în care se aflau peste 6.000 de lei, cupoane și tichete de masă, pe care l-a dus la Poliția din Galaţi. Portofelul aparținea unei femei în vârstă care făcuse un împrumut bancar. Bunurile s-au întors la proprietară cu ajutorul polițiștilor.  
Sondaj: Doar un procent de 27,7% dintre români au beneficiat de creşteri salariale

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a declarat poliției faptul că a găsit un portofel pe o bancă situată în zona unui magazin alimentar și a venit pentru a-l preda la poliție în vederea identificării persoanei care l-a pierdut.

Polițiștii au aflat că în interior se aflau 6.116 lei, 6 tichete de masă, 4 cupoane de pensie și 11 cupoane de călătorie pentru pensionari. În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana care figura cu numele în cupoanele de pensie, o femeie în vârstă de 79 ani din municipiul Galați. Persoana a fost contactată și invitată să se prezinte la sediul instituției, în vederea clarificării acestei situații. Ea le-a povestit polițiștilor că făcuse un împrumut.

„Femeia, cu lacrimi în ochi, a precizat faptul că în jurul orei 10.00 a scos de la o casă de ajutor reciproc o sumă mai mare de bani pe care a pus-o în portofelul pe care îl avea asupra sa. Când se îndrepta spre casă în jurul orei 13.00, s-a așezat pe o bancă pentru a se odihni, iar sacoșele cu mai multe produse pe care le cumpărase precum și portofelul le-a așezat lângă ea, pe bancă. La plecare a uitat portofelul pe bancă. Portofelul împreună cu tot ceea ce se afla în el a fost restituit femeii”, a anunțat IPJ Galați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel