Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un medic român se oferă voluntar să se infecteze cu „virusul vieții”: „Imbecili care umblă cu chiloțeii pe nas”
WhatsApp
Un medic gastroenterolog din Iași se oferă voluntar pentru a se infecta cu coronavirus pentru a demonstra că cei care se îmbolnăvesc și mor sunt doar din categoriile de risc. El crede despre românii care poartă măști de protecție că sunt „imbecili care umblă cu chiloțeii pe nas”.
Foto ILUSTRATIV

Medicul gastroenterolog Răzvan Constantinescu a scris pe contul său de Facebook că se oferă voluntar să se infecteze cu „virusul vieții", făcând referire la coronavirus, pentru a demonstra că nu moare și explică faptul că virusul nu prezintă risc vital decât pentru cei care se încadrează în categoriile de risc

Postarea medicului ieșean Răzvan Constantinescu este intitulată „gripa pentru proștii isterizați".

„Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși (!)", scrie medicul în postarea sa de pe Facebook.

 

Medic: „Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic”

 

Răzvan Constantinescu explică, în postarea în care distribuie și un link către informații ale Societății Naționale de Medicina Familiei că virusurile de tip COVID19 prezintă risc vital doar pentru cei care suferă de boli cronice.

„Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generațiapoartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei Covid-19 este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?", mai scrie Răzvan Constantinescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel