Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un elicopter SMURD a preluat șoferul unei autoutilitare care s-a răsturnat în șanț
WhatsApp
Şoferul unei autoutilitare a fost grav rănit şi transportat cu elicopterul la spital după ce s-a răsturnat cu vehiculul în afara părţii carosabile, pe DN 13 E60, între localităţile Saschiz şi Vânători, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.
Doi români și-au pierdut viața într-un accident rutier. A treia victimă, preluată de un elicopter SMURD

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 30 de ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea o autoutilitară, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", se arată în informarea IPJ citată de Agerpres.

Sursa citată a mai precizat că în autoutilitară se mai aflau doi pasageri care nu au necesitat îngrijiri medicale şi au refuzat transportul la spital.

Întrucât nu a fost posibilă testarea cu aparatul etilotest la faţa locului, conducătorului auto urmează să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate, fiind deschis un dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

Traficul rutier în zonă se desfăşoară în condiţii normale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel