Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un călugăr budist a prezis pandemia noului coronavirus în urmă cu aproape 30 de ani: Necazurile pot veni pe neașteptate
WhatsApp
Pneumonia virală, care va infecta mai mult de jumătate din oamenii lumii, a fost prezisă în 1992 de călugărul budist Shi Xuanhua. Predicția a fost făcută între 14 și 16 august 1992, când monahul budist a chemat întreaga lume să se pregătească pentru „o nouă pneumonie”, care va fi mai rea decât SIDA și care va afecta nu doar oamenii obișnuiți, ci și lucrătorii medicali
calugar_budist_preziceri

Noua infecție se va transmite și prin strângere de mână sau conversație fața în față.  "Va fi imposibil să evităm infectarea. Nici masca nu ne va ajuta. Dacă atingi ceva, poți deja infecta. Nu doar corpul, ci și aerul va fi contaminate", a prezis Shi Xuanhua, numind această boală o epidemie mai gravă decât o bombă atomică.

Mai mult de jumătate din oamenii lumii se vor infecta cu această pneumonie virală. În același timp, călugărul spune că boala va apărea și va distruge umanitatea, din cauza „neîncrederii în Buddha” și dorința de a distruge Legea lui Buddha. Ce-i drept,  călugărul nu a dezvăluit, la acea vreme, datele exacte în care pandemia teribilă va lovi lumea. Însă iată ce prezicerile sumbre s-au dovedit a fi reale, scrie crimea.ria.ru.

„Vă spun asta nu pentru a vă insufla frică, ci pentru că este imposibil să tac. Vă spun, această perioadă de timp nu va fi calmă, va fi  periculoasă. Nimeni nu știe ce se va întâmpla mâine, iar necazurile pot veni pe neașteptate", a explicat înțeleptul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel