Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un britanic a folosit un șarpe pe post de mască. Reacţia călătorilor
WhatsApp
Un bărbat a intrat cu o reptilă la gât într-un autobuz din Manchester. Autoritățile britanice subliniază că această modalitate de protecție nu este aprobată de autoritățile sanitare.  
sarpe_autobuz

Un șarpe nu poate fi folosit ca mască de protecție împotriva noului coronavirus, a reamintit autoritatea de transport din Manchester, după publicarea fotografiilor care arată un călător, în autobuz, cu o reptilă înfășurată în jurul gâtului și a gurii.

Luni, acest călător părea să folosească un șarpe uriaș ca modalitate de a-și acoperi fața, potrivit fotografiilor publicate de Manchester Evening News

„L-a purtat ​​înfășurat în jurul feței, ca pe o mască”, spune un martor citat de Manchester Evening News. Acesta a caracterizat scenaca fiind  „destul de distractivă”: „îl purta înfășurat în jurul feței ca pe o mască, când a urcat în autobuz”.

Pentru a lupta împotriva transmiterii noului coronavirus, masca este obligatorie în transportul în comun din Anglia. „Directivele guvernamentale arată clar că nu este nevoie de o mască chirurgicală și că pasagerii își pot confecționa propria mască sau pot purta ceva care să funcționeze ca o mască, cum ar fi o eșarfă sau o bandană”, a transmis un purtator de cuvânt al Autorității de Transport din Manchester. El a adăugat: „Deși asta lasă puțin loc de interpretare, prevederea nu se extinde la utilizarea unei piei de șarpe – mai ales atunci când este încă atașată de șarpe”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel