Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un agent a lovit un bărbat cu o rozetă apoi a depus plângere la poliţie
WhatsApp
Un polițist de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Cluj este acuzat că a lovit în față, cu o rozetă din metal, un bărbat, în timpul unei altercații într-un local din comuna Mărișel. Poliția verifică incidentul, cu atât mai mult cu cât și polițistul a depus plângere.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat, miercuri, că și polițistul acuzat a depus plângere, în condițiile în care în local a avut loc o altercație între mai multe persoane.

„În urma unui incident produs pe raza localității Mărișel, în care ar fi fost implicat și un coleg de-al nostru, conducerea IPJ Cluj a dispus efectuarea unor verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor care se impun. Conform primelor date, într-un local public din apropierea pârtiei de ski a avut loc o altercație între mai mult persoane. În urma acesteia, un polițist aflat în timpul liber, precum și alte persoane ar fi suferit leziuni. Polițistul implicat a depus plângere”, au spus reprezentanții IPJ Cluj, potrivit Mediafax.

Surse judiciare au declarat că polițistul este agent în cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Cluj.

„Polițistul este acuzat de un bărbat din local că ar fi fost lovit cu un box metalic în timpul altercației, astfel că a suferit mai multe fracturi la nivelul feței, fiind internat în spital. Se fac verificări sub toate aspectele”, au spus sursele judiciare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel