Traian Băsescu: „Viorica Dăncilă va pleca din PSD. Repede. Marea problemă e cine vine după EA. Că e SECETĂ“
Autor: Nicoleta Nicolau pe 24 noi 2019, 21:39 | Alegerile Prezidentiale

Traian Băsescu este convins că Viorica Dăncilă va demisiona din PSD, dar nu vede pe nimeni în partid care să îi poată lua locul.

Fostul președinte Traian Băsescu consideră că Viorica Dăncilă va demisiona de la șefia PSD, după ce a pierdut dramatic și la diferență foarte mare de contracandidatul său, alegerile prezidențiale. El spune că în zilele următoare își va anunța demisia în zilele următoare.

„Era clar de la bun început. Este o întâmplare nefericită pentru că cei doi candidați nu au partide care să le ofere același sprijin. (...) Eu sunt convins va pleca. Sigur, nu poate să facă anunțul în seara asta, dar va pleca de una singură și o va face destul de repede. Marea problemă este cine vine, pentru că PSD este într-o secetă de lideri, cum sunt majoritatea partidelor”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

Potrivit rezultatelor exit-poll arată că Viorica Dăncilă a obținut aproximativ 33% din numărul de voturi, în timp ce Klaus Iohannis a câștigat peste 66% dintre sufragii.

Totodată, fotul șef de stat a vorbit și despre nevoia unei educații despre Justiție, pentru a înțelege mecanismele democratice.  „Trebuie schimbări în justiție. În țările nordice, copiii învață despre drepturile fundamentale din clasa I“, a mai opinat fostul președinte. 

Te-ar putea interesa și ....
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Crossuri parteneri