Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Traian Băsescu: „S-a ajuns la situația foarte gravă din Italia și Spania, pentru că liderii politici n-au vrut să sacrifice sezonul turistic”
WhatsApp
Traian Băsescu a criticat în această seară, la B1 TV, atitudinea administrațiilor din Italia și Spania, explicând că tragediile din cele două peninsule au la bază faptul că „liderii politici n-au vrut să sacrifice sezonul turistic”.
Sursa foto: captură B1 TV

„În ceea ce ne privește pe noi cei din Europa continentală, trebuie să o recunoaștem. Politicul n-a fost capabil să interpreteze perspectiva plecată din China, în condițiile în care știau foarte bine că s-au întâmplat două lucruri extrem de discutabile. Italia, ca de altfel și Spania au ținut foarte mult la sezonul turistic al anului trecut și au început să vorbească despre dificultățile din sistemul de sănătate, de contaminarea cetățenilor lor după ce s-a încheiat sezonul turistic, când chinezii n-au mai invadat nici Italia, nici Spania pentru a vedea monumente, Roma, Columna lui Traian, Venezia, Verona, Napoli șamd.

Părerea mea este că s-a ajuns la situația foarte gravă din Italia și Spania, pentru că liderii politici n-au vrut să sacrifice sezonul turistic și au recunoscut epidemia pe care deja o aveau abia după încetarea sezonului turistic, iar rezultatele se văd acum", a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel