Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Traian Băsescu, despre restricțiile aplicate teraselor: „Mi se pare fără sens! Beţivii se îmbată până la ora 23!”
WhatsApp
Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat marți că nu este de acord cu unele dintre măsurile de restricție impuse de autorități. Printre aceste măsuri, închiderea teraselor la ora 23.00.

„Una dintre măsuri mi se pare fără sens. Acest 23 pentru terase. Ce are să-l laşi pe om până la 1 noaptea? Nu o să se bage un turist la ora 23 în cameră. Oamenii vin să stea la aer. Beţivii se îmbată până la ora 23. Aici se putea o oarecare generozitate cu păstrarea recomandărilor privind distanţarea, dar este responsabilitatea patronilor”, a precizat Traian Băsescu, la România TV.

 

Nu suntem în situaţia în care această pandemie trece mâine

 

Fostul președinte spune că românii vor trebui să conviețuiască cu virusul, având în vedere că „nu suntem în situaţia în care această pandemie trece mâine”.

„Va fi un virus care ne va însoţi o perioadă lungă de timp şi probabil ne va schimba modul de viaţă. Acest virus a apărut din senin şi oamenii nu au fost cei mai buni prieteni ai naturii. Natura şi-a creat propriile sisteme.

Sper ca măsurile luate să plafoneze infecţiile la 1.200-1.300, dar am auzit specialişti care vorbesc despre o explozie a infecţiilor”, a avertizat Traian Băsescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel