Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie într-o familie de români din Italia: băiatul de 4 ani a murit din cauza unui atac de cord
WhatsApp
Băiatul în vârstă de numai 4 ani al unor români stabiliți în Italia a murit din cauza unui atac de cord. 

Tragedie într-o familie de români din San Demetrio ne'Vestini (regiunea Abruzzo). Lucas, în vârstă de numai 4 ani, a murit din cauza unui atac de cord.

Potrivit publicației abruzzoweb.it, băiatul suferea de o boală congenitală gravă și făcea des crize respiratorii din ce în ce mai severe.

Din păcate, atacul de cord suferit duminică a fost și ultimul pentru cel mic. Părinții lui au sunat imediat la 118, micuțul fiind transportat în stare gravă la spitalul San Salvatore din L'Aquila. Medicii care l-au luat în primire şi-au dat seama rapid că situaţia este una gravă şi l-au declarat pe Lucas caz de cod roşu.

Din păcate, după doar câteva minute de când a ajuns la spital, băiatul a fost declarat mort.

Vestea a căzut ca un trăznet pentru comunitatea locală, familia de români fiind foarte bine integrată și apreciată în localitate. 

Silvano Cappelli, primarul localităţii San Demetrio ne'Vestini, a declarat: "Îi ştiu pe părinţi. I-am întâlnit de mai multe ori. Sunt oameni foarte bine integraţi în comunitatea noastră. Știu că băiatul avea o problemă gravă de sănătate. Este o lovitură dureroasă pentru întreaga comunitate. Astăzi este o zi foarte tristă".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel