Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TERIFIANT. RĂMĂŞIŢE UMANE găsite la domiciliul unui mecanic din Caracal, care lua fete la OCAZIE. Ultimul apel al unei minore de 15 ani, înainte să dispară fără urmă
WhatsApp
Poliţiştii au efectuat, vineri dimineaţa, o percheziţie la domiciliul unui bărbat din Caracal, într-un caz de dispariţie a unei fete de 15 ani, potrivit unor surse judiciare. În casa acestuia ar fi fost găsite oase şi pungi cu carne, despre care anchetatorii au suspiciuni că ar fi rămăşiţe umane. Rămăşiţele ar fi fost păstrate în butoaie metalice, într-o fântână dar şi în frigider.
sursa foto: Facebook

Bărbatul, care este şi mecanic auto, ar fi luat la ocazie, în maşină, tinere din comunele învecinate Caracalului, apoi le ducea acasă. Casa bărbatului este împrejmuită cu ziduri din cărămidă şi ciment şi în grădină ar avea săpate gropi umplute cu apă. Bărbatul ar fi avut în curte mai mulţi câini, iar în ultimul apel telefonic, fata de 15 ani ar fi spus că e într-o curte cu mulţi câini.

"În cazul minorei de 15 ani din comuna Dobrosloveni, a cărei dispariţie a fost sesizată joi, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de lipsire de libertate. Ancheta este în plină desfăşurare", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

În sprijinul anchetatorilor din Olt, pentru cazul fetei dispărute, a fost trimisă la Caracal şi o echipă mixtă de specialişti de la Bucureşti.

"Conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfăşurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal", a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urmă cu două zile, mama unei fete de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, a anunţat dispariţia acesteia după ce minora a plecat spre Caracal şi nu a mai revenit acasă. Polițiștii au ajuns la casa mecanicului auto după datele GPS de pe telefonul adolescentei. Anchetatorii vor să afle și dacă alte două dispariții din Olt sunt legate de acest caz șocant.

În urmă cu trei luni, o altă adolescentă, tot dintr-o localitate situată în apropiere de Caracal, a dispărut în urmă cu aproape trei luni de acasă.

Pe reţelele de socializare sunt numeroase postări în care se afirmă că la Caracal ar fi fost descoperite mai multe cadavre incendiate ale unor fete.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel