Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ștefan Bănică a fost la incinerarea Cristinei Țopescu
WhatsApp
Printre personalitățile care au venit la cimitirul Vitan Bârzești din Capitală pentru a-și lua rămas bun de la Cristina Țopescu se numără și celebrul cântăreț Ștefan Bănică Jr, care în trecut a avut o relație amoroasă cu fosta jurnalistă.

Artistul nu a intrat însă pe ușa din față a crematoriului, ci a evitat jurnaliștii, intrând pe ușa din spate, informează B1 TV.

Ștefan Bănică Jr. a venit la crematoriu cu mașina, însă când a văzut mulțimea de jurnaliști, ar fi întors mașina și ar fi intrat la crematoriul Vitan Bârzești prin spate.

 

Costin Mărculescu: „Să vină să îi aprindă colegul meu ȘTEFAN BĂNICĂ Junior”

 

Costin Mărculescu a lansat un atac dur la adresa lui Ștefan Bănică Junior după moartea Cristinei Țopescu. 

„A murit inegalabila jurnalistă și om de televiziune CRISTINA ȚOPESCU fata CELEBRULUI CRISTIAN ȚOPESCU. Cineva a spus acum la TV că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare.

Citește și Costin Mărculescu: "Ștefan Bănică a bătut-o pe Cristina Țopescu de zeci de ori, inclusiv în public. Să vină să-i aprindă o lumânare"

Să vină să îi aprindă colegul meu ȘTEFAN BĂNICĂ Junior, care atunci cănd erau iubiți în anii 1993 a bătut-o de zeci de ori inclusiv în public ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Costin Mărculescu pe Facebook.

 

Cristina Țopescu, despre relația cu Ștefan Bănică Jr.

 

Ștefan și Cristina au format un cuplu la începutul anilor 1990. Fosta prezentatoare a știrilor de la Prima TV a vorbit în mai multe interviuri despre relația pe care a avut-o cu fiul legendarului Ștefan Bănică Senior.

Fiica lui Cristian Țopescu l-a descris pe Ștefan drept un bărbat incapabil să își controleze emoțiile, impulsiv de cele mai multe ori, care făcea crize de gelozie. Asta se întâmpla acum 30 de ani, când amândoi erau foarte tineri, la începutul vieții cum s-ar spune.

 

Cristina Țopescu a fost incinerată

 

Conform ultimei dorințe a Cristinei Țopescu, aceasta a fost incinerată la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Sicriul cu trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost depus miercuri la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu), unde numeroase persoane au venit cu lumânări și flori pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Cenușa Cristinei Țopescu va fi depusă în cavou, la cimitirul Bellu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel