Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tarom, zboruri spre SUA. Care sunt orașele vizate
WhatsApp
Compania TAROM a depus o cerere de operare a zborurilor spre Statele Unite ale Americii. Pentru început, sunt vizate orașele New York și Chicago. 

"In cererea depusa la FAA saptamana trecuta, TAROM a aplicat pentru slot-uri pe doua aeroporturi din New York, JFK si Newark, si pe aeroportul O'Hare din Chicago. Raspunsul este asteptat pana la sfarsitul lui octombrie sau pana la mijlocul lunii viitoare. Zborurile ar urma sa aiba loc de 4 ori / saptamana catre NY si Chicago cu Airbus A330-200 (sau -300) ce ofera in jur de 300 de locuri si doua clase: Business si Economy. Avioanele vor fi inchiriate in regim "dry-lease" de la o companie de leasing importanta", potrivit unor informații obținute de Aeronews.

TAROM, zboruri spre Statele Unite ale Americii. Orarul propus

 

Orarul de zbor propus (poate suferi modificari):

Bucuresti - New York 10:00 - 13:20 / luni, miercuri, vineri, duminica
New York - Bucuresti 15:20 - 06:00+1 / luni, miercuri, vineri, duminica

Bucuresti - Chicago 10:00 - 18:15 / luni, miercuri, vineri, duminica
Chicago - Bucuresti 20:00 - 07:00+1 / luni, miercuri, vineri, duminica

Primul ATR 72-600 din cele 9 comandate in vara va sosi pana la sfarsitul lunii sau la inceputul lui noiembrie. Inca 3 vor intra in flota pana la sfarsitul anului, iar ultimele 5 vin in 2020: trei in prima parte, doua pana in decembrie 2020.

Cele 4 Boeing-uri 737-300, care ar fi trebuit sa iasa din flota incepand din octombrie, vor parasi flota TAROM la sfarsitul orarului de iarna (martie 2020) si vor fi inlocuite cu alte avioane de la Airbus sau Boeing. TAROM poarta acum discutii cu ambii producatori pe aceasta tema, mai scrie Aeronews.ro, portalul specializat pe știri din domeniul transportului aerian.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Info-utile Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel