Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român, viral pe Tik Tok: „Ești român dacă…”
WhatsApp
 Fenomenul Tik Tok prinde tot mai mult teren şi în România, iar Vlad Vaida, un tânăr de 23 de ani, din Cluj-Napoca, simte acest lucru din plin: de la 30.000 de urmăritori pe TikTok, Vlad a ajuns, în 3 luni de pandemie, la aproape 300.000.

Vlad Vaida, un tânăr de 23 de ani, din Cluj, a găsit cheia succesului în social media. Postează zilnic filmuleţe amuzante şi dă trendul pe Tik Tok.

În plus, el a creat şi seria „Eşti roman dacă…”, iar cei de la TikTok au fost de accord să îi dedice o provocare pe care a lansat-o recent utilizatorilor platformei. Asta înseamnă că mii de tineri vor fi invitaţi să îl imite.

Vlad a profitat la maximum de cele trei luni de pandemie. Aşa a ajuns să fie urmărit de aproape 300.000 de oameni şi să adune peste 13 milioane de like-uri la postările lui.

„Cu cât postezi mai mult, cu atât ai mai mulţi urmăritori”, spune Vlad

 

„Eşti roman dacă, atunci când pleci acasă de la rude mai stai o jumătate de oră în faţa uşii la poveşti. Ai perdele de dantelă, încerci să refoloseşti orice ambalaj sau pungă, dacă ai musafiri şi îi întrebi dacă vor ceva şi ei zic nu, nu înseamnă „da””, spune influencerul.

„Implicit dacă livrezi conţinut, oamenii se vor abona la tine. În primul an am stat sub 30.000 de urmăritori, apoi în pandemie a explodat şi am ajuns la sute de mii. TikTok-ul are un algoritm foarte inteligent şi este conţinut de tot felul pentru toată lumea. Tu dacă vrei să faci un tutorial despre cum să tunzi iarba, îl faci şi va prinde. Ideea pe Tok Tok este să faci conţinut”, explică Vlad, pentru Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel