MEDIC ROMÂN, UCIS în Marea Britanie de către PROPRIUL FIU: Tânărul, suspectat de o CRIMĂ DUBLĂ
Autor: Nicoleta Nicolau pe 10 sep 2019, 14:55 | Internațional

Un tânăr român de 22 de ani, Andrei-Mihai Simion-Munteanu, este acuzat că și-a omorât mama, doctorul Premm Monti și pe partenerul acesteia, Robert Tully. El a fost audiat astăzi în acest caz.

Andrei-Mihai Simion-Munteanu, un tânăr român în vârstă de 22 de ani, este acuzat că și-a omorât mama și pe partenerul acesteia. Acuzațiile datează din luna august, când polițiștii din Lincoln au găsit fără suflare o femeie de 51 de ani și un bărbat de 71 de ani, într-un bungalow din Branston. Femeia ucisă, Premm Monti, este chiar mama tânărului.

Potrivit primelor informații, este vorba de Premm Monti, o femeie originară din România, de profesie doctor și Robert Tully, un bărbat din Statele Unite ale Americii. Cei doi au fost găsiți morți într-o casă situată pe Lincoln Road, în 5 august, dar ar fi fost uciși undeva între 27 iulie și 30 iulie a acestui an.

Descoperirea celor două cadavre a impresionat comunitatea unde locuiau cei trei. Potrivit publicației Times.com, cuplul româno-american era foarte pritenos, iar Leea Monti, mamă a trei copii, era medic și avea afacerea ei în domeniul medical pe care o conducea chiar în locul unde a fost găsită moartă alături de soțul american. Ei doar ce se întorseseră din SUA, unde au fost în concediu, soțul său dorindu-și să petreacă Ziua Independenței SUA - 4 iulie, pe meleagurile natale.

Femeia ucisă, Leea Premm Monti, a lucrat ca doctor în județul Suceava, înainte de a se muta în Marea Britanie. Ea a studiat Chimie și fizică la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și ulterior a urmat cursurile de Medicina Generală la Universitatea de Medicină și Farmacie București, Carol Davila, potrivit publicației lincolnshirelive.co.uk. În Marea Britanie a a lucrat în Unitatea Francis Willis de la Spitalul Lincoln County.

Andrei Simion-Munteanu, fiul doctorului Leea Monti, a fost prezentat astăzi în fața unui judecător de la Curtea Lincoln Crown. Cetățeanul român a apărut în instanță prin tele-conferință și a vorbit doar pentru a-și confirma numele, data nașterii și naționalitatea, în timpul audierii de 10 minute. Nu i s-au adus acuzații și nu a existat o cerere de cauțiune în cazul său, penrtu moment.

El a fost arestat, în luna august, de judecătorul John Pini și acuzat de moartea celor doi. Următoarea audiere a Curții din Lincoln este programată pe 10 decembrie. Procesul său este programat să înceapă pe 3 februarie, anul viitor.

 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri