Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr accidentat MORTAL de un camion. Anunțase înainte că se SINUCIDE
WhatsApp
Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit aseară în urma unui accident de circulație care a avut loc la Iași. Conform unor informaţii apărute după producerea accidentului, tânărul se certase chiar înainte cu iubita sa şi ar fi anunţat-o pe aceasta că are de gând să se sinucidă.
foto ILUSTRATIV

Un grav accident de circulaţie a avut loc aseară pe o stradă din municipiul Iaşi. Un tânăr în vârstă de 28 de ani, și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un camion care se îndrepta către Republica Moldova. Accidentul a avut loc în zona Moara de Foc.

Din primele cercetări, se pare că şoferul profesionist, în vârstă de 62 de ani nu l-a observat pe bărbatul care era pe banda 2, banda întâi fiind ocupată de mașini parcate şi l-a lovit mortal.

După aceasta, conducătorul auto a mers mai departe. Poliţiştii l-au oprit la câţiva kilometri după locul accidentului şi l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tânărul care a murit, Bogdan D. se pare că se certase cu iubita sa şi i-ar fi spus acesteia că are de gând să se sinucidă.

”În cursul nopţii trecute, în jurul orei 02.30 pe șos. Moara de Foc un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost lovit de o maşină mare, din declaraţiile apelanului, o maşină mare cu prelată. Medicii au ajuns la faţa locului dar bărbatul avea leziuni incompatibile cu viaţa. Acesta avea un traumatism cranio cerebral sever prin strivire şi fragmente osoase și substanţa cerebrală întinse pe şosea dar şi o fractură deschisă gambă și picior stâng”, a declarat Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

”La data de 08 Septembrie ac, în jurul orei 02.30, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, care a avut loc pe Șoseaua Moara de Foc din mun. Iași. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un bărbat, de 62 ani, în timp ce ar fi condus un ansamblu de vehicule, ar fi accidentat mortal un bărbat, de 28 ani, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea părții carosabile.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fiind depistat pe Bulevardul Nicolae Iorga din mun. Iași. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor”, se arată în comunicatul remis de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Orașul Iași, ca de altfel multe orașe mari din România nu are o centură ocolitoare pentru autocamioane, transmite TIRMagazin

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel