Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Suspiciuni de FRAUDĂ electorală la Sectorul 1. Dan Tudorache: "Nu a fost nimic ilegal!"
WhatsApp
Dan Tudorache, candidatul PSD la Primăria Sectorului 1, unde Clotilde Armand, candidatul USR PLUS susține că a fost o tentativă de fraudă, a declarat, marți, că totul a fost legal, iar cel care a plecat cu procesele verbale din sediul Biroului Electoral al Sectorului (BES) 1 avea acest drept.

„Se creează o presiune de către candidatul USR. (...) Pun presiune și e ceva ilegal”, a spus, marți, Dan Tudorache.

Întrebat despre persoana care ar fi ieșit cu procesele verbale din sediul Biroului Electoral, Tudorache a spus că era un curier care avea acest drept.

„Era curier. Are dreptul să strângă procesele verbale. Nu știu dacă erau 100 (de procese verbale – n.r.). Cu siguranță erau mai puține. Dar avea dreptul să strângă procesele verbale de la reprezentanții PSD din secție. S-a dus în cel loc pentru că cineva le strângea și mergea cu ele la partid. Este un reprezentant al partidului care strânge de la reprezentanții noștri din secție, procesele verbale. Atâta tot”, a spus Tudorache.

Potrivit acestuia, curierul a și întrebat dacă are acest drept.

„S-au dus la președintele BES-ului, un procuror, și l-a întrebat ce e ilegal aici și i-a spus că nu e nimic ilegal”, a mai spus Tudorache.

Întrebat, în continuare, despre acuzațiile la adresa sa, Tudorache a răspuns că „e o țară liberă, pot să facă plângeri”.

Potrivit lui Dan Tudorache, BEC va spune cine va fi câștigător, dacă va fi el sau candidatul USR PLUS, Clotilde Armand.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel