Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Surse: Miniștrii din guvernul Orban I, posibil candidați la alegerile locale. Cine se pregătește să ajungă primar sau șef de CJ
WhatsApp
Mai mulți miniștri ai cabinetului Orban I ar putea părăsi funcțiile deținute pentru a participa la alegerile locale, urmând să candideze fie pentru posturi de primari sau șefi de consilii județene.
gov.ro

Potrivit Realitatea PLUS, care citează surse liberale, mai mulți miniștri, dr și parlamentari PNL și-au făcut deja planuri pentru locale. Costel Alexe vrea la Primăria Iași, Ionuț Ștefan, la Primăria Focșani, Marcel Vela, la Consiliul Județean Caraș Severin.

Virgil Popescu ar putea candida la șefia CJ Mehedinți, dacă nu se ideintifică în partid alt candidat, pentru că există o decizie a Biroului Executiv PNL care stipulează că, unde dacă nu se găsește candidat, intră în cursă șeful de filială. Asta inseamnă că guvernul Orban 3 va avea altă componentă.

Dintre parlamentari, Iulian Dumitrescu vrea la președinția CJ Prahova, iar Cătălin Toma la Vrancea. În plus, deja se dau lupte în teritoriu pt candidaturile la consiliile județene. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel