Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Suedia a comandat 100 de locomotive produse în România
WhatsApp
În perioada următorilor ani, până în 2030, Softronic Craiova va livra în Suedia pentru Green Cargo un număr de 100 locomotive electrice TransMontana.
locomotiva

Grupul Softronic Craiova a semnat un contract cu compania Green Cargo din Suedia pentru a livra 100 de locomotive electrice până în 2030, scrie România Feroviară. Grupul Softronic a fost înființat în 1999 și este format din compania producătoare de material rulant Softronic și din transportatorul de călători Softrans. Green Cargo este compania logistică suedeză de stat, are 1.800 de angajați și afaceri anuale de 400 milioane euro.

Se negociază de două luni și jumătate pentru acest contract care este extrem de important pentru compania românească, mai ales că industria românească de profil a scăzut mult în ultimele trei decenii.

„În perioada următorilor ani, până în 2030, Softronic Craiova va livra în Suedia pentru Green Cargo un număr de 100 locomotive electrice TransMontana. Noul contract de livrare este rezultatul satisfacției clientului suedez ca urmare a livrărilor din ultimii trei ani. Locomotivele LE-MA fabricate de Softronic sunt dotate cu cele mai noi și performante echipamente, îndeplinesc toate cerințele reglementărilor feroviare de interoperabilitate și pot tracta trenuri grele în condițiile climei nordice“, spune compania

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel