Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spitalele elvețiene, pierderi de 3 miliarde de franci
WhatsApp

Conform estimărilor inițiale, în Elveția, spitalele și clinicile se confruntă cu o pierdere financiară între 1,7 miliarde și 2,9 miliarde de franci din cauza pandemiei de coronavirusului,.

Evaluarea, comandată de Asociația Spitalelor Elvețiene H+, este prima la scară națională asupra impactului financiar al crizei asupra unităților de asistență medicală. Multe cantoane și-au exprimat deja îngrijorarea.

Ca urmare a cercetărilor, există două motive principale ale pierderilor, primul este că spitalele au trebuit să angajeze personal suplimentar și să se aprovizioneze cu materiale medicale, cum ar fi echipamentele individuale de protecție. Al doilea, faptul că procedurile neurgente au fost suspendate timp de șapte săptămâni în timpul suspendării parțiale a activităților decise de Guvernul elvețian pentru a combate pandemia. Ambele măsuri au reprezentat 80% din pierderile de venituri, a anunțat H +.

Unele cantoane, care consideră că este necesar să se ofere sprijin financiar spitalelor, se așteaptă la o finanțare federală anunță swissinfo.ch. Asociația Spitalelor Elvețiene consideră că este necesar și urgent să se stabilească dezbateri naționale pentru a decide modul în care vor fi acoperite costurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel