Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SPANIA: Un tânăr român, ÎNJUNGHIAT în piept de un conațional. Totul a pornit de la un ÎMPRUMUT
WhatsApp
Doi români din Spania au fost protagoniștii unei dispute terminate la spital. Unul dintre ei a ajuns înjunghiat în piept la camera de urgențe a unui spital din Palma.

Poliția Națională din Palma a arestat, joi dimineață, un cetățean român, acuzat că și-ar fi înjunghiat în piept un conațional. Totul ar fi pornit de la mașina pe care primul i-o împrumutate amicului său, însă acesta nu i-a adus mașina în condițiile convenite. Românul înjunghiat a fost internat la spitalul lui Son Llàtzer, unde este sub paza poliției, pe numele său fiind depistată o dispoziție dictată de un tribunal peninsular.

Evenimentele s-au produs în jurul orei două dimineața joi, când patrulele Poliției Naționale s-au deplasat la Paseo Marítimo din Palma, unde au fost solicitatați la o altercație între cei doi bărbați. Agenții i-au surprins pe cei doi în plină dspută, dintre care unul avea o rană mare, îângerând, în dreptul pieptului, așa că a trebuit să fie transferat de urgență la spital, relatează diariodemallorca.es.

Aparent, disputele au apărut deoarece românul agresati nu a returnat mașina pe care o împrumutase de la amicul său. când s-au întâlnit să discute, totul a degenerat. Unul a înșfăcat o piatră, în timp ce celalălalt s-a apărat cu un cuțit, pe care l-a înfipt în pieptul victimei ajunse la spital. 

Românul în vârstă de 47 de ani, a fost arestat ca presupus autor al unei infracțiuni de tentativă de omor. Celălalt aromân a rămas internat în Son Llàtzer, reținut și el în conformitate cu un ordin al unei instanțe din peninsulă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel