Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un tânăr român a furat o mașină și a provocat un accident rutier. Cinci persoane au fost rănite
WhatsApp
Patru persoane au fost arestate, după ce o mașină care era urmărită de Poliția Națională a ajuns pe trotuarul din Calle de Serrano, în Madrid. Șoferul, un cetățean român, de 18 ani, nu a oprit la semnale sonore ale poliției, motiv pentru care agenți iau decis să urmărească automobilul care gonea prin oraș.
spania masina furata de un roman accident

Un purtător de cuvânt de la Cartierul Superior al Poliției a declarat că vehiculul era urmărit de agenți din districtul Vicálvaro, deoarece mergea cu viteză și nu a oprit la semnalele forțelor de ordine.

Șoferul mașinii care fusese furată i-a ignorat pe agenți de poliție, până a ajuns pe strada Serranoș Lângă Puerta de Alcalá. Aici mai multe mașini de poliție au reușit să blocheze automobilul urmărit. Cu toate acestea, vehiculul suspecților a ocolit o mașină de patrulare și a încercat să urce pe trotuar, unde a lovit un stâlp de electricitate, scrie elmundo.es. Un pieton aflat pe trotuar a fost rănit.

Agenții i-au arestat pe cei patru ocupanți ai mașinii, care după accident au încercat să fugă. Șoferul este un tânăr român de 18 ani fără permis de conducere, iar ceilalți trei ocupanți ai mașinii sunt minori. Toți patru sunt acuzați de furt, deteriorare, vătămare, nerespectarea regulilor de circulație și atac împotriva unui ofițer de poliție. Tânărul român, de 18 ani, are numeroase antecedente penale, iar acum o săptămână fusese reținut după ce a furat un catalizator dintr-o mașină din același cartier din Vicálvaro. Doi dintre cei patru ocupanți au automobilului furat au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ceilalți doi au suferit răni minore.

O mașină a Poliției Naționale care patrula în Vicálvaro, a descoperit vehiculul când gonea pe un câmp. Agenții au încercat să identifice ocupanții, dar șoferul a apăsat pe accelerație. Mașina furată a circulat cu peste 150 de kilometri pe oră prin Valdebernardo, A-3, Conde de Casal, Atocha, Cibeles, Castellana și a intrat pe strada Hermanos Bécquer, care e cu sens unic. Apoi a ajuns pe strada Serrano, unde poliția le-a blocat drumul cu mai multe mașini.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel