Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania: Soprana româncă Alexandra Tarniceru, spectacol în balcon: „O voce angelică ce mângâie străzile pustii“ (VIDEO)
WhatsApp
Soprana româncă Alexandra Tarniceru interpretează cu măiestrie, de la balconul locuinței sale, o arie din opera lui Giacomo Puccini pentru toată Palencia aflată în carantină din cauza pandemiei de coronavirus.

A doua arie a lui Calaf – Nessun dorma! (trad. Nimeni să nu doarmă) din Turandot, ultima dintre operele scrise de Giacomo Puccini, răsună pe străzile din Palencia, în fiecare seară, după instaurarea carantinei. Cea care dă glas acestei bijuterii simfonice este o româncă: soprana  Alexandra Tarniceru.

„În Palencia, pe strada San Bernardo, în fiecare seară de la ora 20.00, când ieșim să aplaudăm eforturile celor aflați în linia I în lupta cu pandemia, se întâmplă  acest lucru“, scrie unul dintre vecinii Alexandrei care a și postat dovada cu spectacolul oferit de soprana româncă din propriul balcon.

„O voce angelică ce mângâie străzile pustii din capitala Palencia, a izbucnit dintr-un balcon, susținut de un mic acompaniament muzical“, descrie publicația como.es prestația româncei.                                                            

„Această „vecină” ne-a încântat într-un fel pe toți vecinii și pe noi, bucurându-ne de vocea ei, frângând liber monotonia din aceste zile îngrădite acasă. Bravo! Pur și simplu MINUNAT!“, citează como.es. 

Vecinii săi, cum nu putea fi altfel, i-au aplaudat prestația memorabilă.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Cultura si Traditii Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel