Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Româncă forțată de un lover-boy conațional să se prostitueze în stradă: „Îți răpesc fetița din România și o vând“
WhatsApp
Un cetățean român riscă 15 ani de închisoare și probațiune pentru alți zece, fiind acuzat că a ținut sub teroare două românce pe care le-a forțat să se prostitueze în beneficiul său în Aviles și Pontevedra din Spania

Românul se confruntă acum cu acuzații pentru două infracțiuni de prostituție coercitivă și o infracțiune de spălare de bani în formă continuată. El este acuzat că a forțat două femei să se prostitueze, fiind ținute sub teroare, amenințate și bătute.  Aproape 23.000 de euro au câștigat cele două femei care și-au vândut trupul, bani care au ajuns în integralitate la român.

Parchetul solicită 15 ani de închisoare, alți 10 ani de probațiune și un ordin de restricție față de ambele femei, neavând voie să se apropie la mai puțin de la 500 de metri, precum și interdicția de a comunica orice mijloace timp de un deceniu. Totodată, ca răspundere civilă, inculpatul trebuie să plătească fiecărei victime o despăgubire de 20.000 de euro.

Audierea martorilor și a inculpatului în acest dosar este programată pentru marțea viitoare la Tribunalul Provincial din Oviedo, Spania.

Peste 23.000 de euro „spălați“ în câteva luni


Potrivit parchetului, acuzatul a forțat o româncă să se prostitueze în Aviles, sub agresiuni și amenințări, din martie 2010 până în decembrie 2011, când a reușit să scape.  Parchetul atestă că inculpatul i-a restrâns libertatea de mișcare, i-a controlat telefoanele și toate căile de comunicare, i-a luat documentele personal, iar femeia nu avea nici cheile casei. Victima, acum martor protejat, i-a înmânat 15.784,50 euro, pe care i-a trimis într-un cont din România, prin transfer bancar sau prin curier, potrivit ine.es.

Inculpatul a repetat aceeași operațiune în martie 2015, când a întâlnit o altă femeie, tot româncă, la Oviedo și i-a propus să locuiască împreună în Vigo. După o relație de trei luni, cei doi s-au mutat împreună în locuința bărbatului, iar trei zile mai târziu a forțat-o să se prostitueze, amenințând-o că dacă nu se supune, va merge în România, îi va răpi fiica și o va vinde.

Bătută și amenințată, această româncă a reușit să scape în februarie 2016, după ce i-a livrat bărbatului 7.165,47 de euro în cont în toată perioada în care a fost constrânsă să-și vândă trupul. Femeia lucra pe stradă de la ora 17.00  până la 03.00 dimineața, de luni până duminică, chiar și când era bolnavă și în timpul sarcinii, potrivit elcomercio.es.

[citeste si]

 

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel