Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania: Român „obraznic“ găsit pe stradă fără justificare, pus la pământ de polițiști în aplauzele oamenilor (VIDEO)
WhatsApp
Un român a fost pus la pâmânt de forțele de ordine din Aviles, Spania și dus în arest, după ce a devenit obraznic cu polițiștii care l-au întrebat de ce este pe stradă în plină interdicție. La finalul operațiunii, oamenii legii au fost aplaudați de la ferestre.

Un cetățean român care cerșește de obicei la intrarea unui supermarket și care a fost găsit miercuri pe stradă fără o justificare și fără declarație asupra lui, a fost arestat de forțele de ordine. Bărbatul, însoțit de un alt prieten conațional - ce încerca să aplaneze conflictul -, a început să devină „obraznic“, astfel că polițiștii s-au văzut nevoiți să apeleze la forță pentru a-l imobiliza și transporta în arest, potrivit El Comercio.

Ieri, Poliția Locală din Avilés (Asturia) l-a arestat pe românul care „a devenit obraznic” față de un ofițer de poliție locală, când a fost întrebat despre prezența sa și cea a unui compatriot în vecinătatea unui supermarket de pe strada Juan XXIII, fără a avea motive realmente întemeiate, potrivit decretului care reglementează starea de urgență în Spania.

Bărbatul prins pe stradă, nu doar că nu a prezentat o justificare, dar chiar a ripostat și a devenit violent,  fiind necesară intervenția a cinci agenți. Polițiștii au reușit să-l blocheze pe bărbat în timp ce prietenul său încerca să îl calmeze și să aplaneze conflictul. Românul a fost băgat în mașina polițiștilor și transferat la secția de poliție, în aplauzele cetățenilor care au asistat, de la ferestre, la aceste scene.

Potrivit El Comercio, românul era cunoscut în zonă ca cerșetor în fața unui supermarket din apropiere. Celălalt român, care îl însoțea, stă într-o locuință din apropierea locului de arestare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel