Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania: Român de 60 de ani, obsedat sexual: S-a autosatisfăcut în fața mai multor femei şi copii
WhatsApp
Agenții Poliției Naționale au arestat marți, în Valencia, un bărbat în vârstă de 60 de ani, de origine română, pentru că s-a dezbrăcat și s-a masturbat în fața a două femei și patru minori cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani.  

Evenimentele s-au produs în jurul orei 15.30, când agenții care desfășurau activități de prevenire au fost alertați să intervină într-un parc lavanguardia.com.

Ofițerii au fost solicitați de doi bicicliști, care au povestit că în parc era un bărbat gol, care făcea gesturi obscene în prezența minorilor. Ajunși la fața locului, două femei, care însoţeau patru minore, le-au arătat agenților un bărbat în vârstă, care se dezbrăcase şi începuse să se masturbeze. 

După ce l-au reţinut pe bărbat, agenţii l-au verificat şi au stabilit că acesta este un bărbat de origine română, de 60 de ani. Bărbatul a fost arestat ca presupus autor al unei infracțiuni de exhibiționism. Mai mult, poliţişti au stabilit că românul nu e la prima abatere de acest fel, el fiind cunoscut ca având antecedente penale pentru astfel de infracţiuni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel