Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Reţea criminală, româno-columbiană, dezmembrată. Nouă femei, obligate să se prostitueze, au fost eliberate 
WhatsApp
Poliția din Granada a a eliberat 9 femei de origine columbiană victimele traficului de persoane. Rețea, din care făceau parte și români, era condusă de un columbian, care aducea femeie, în Spania, prin înșelăciune.
Spania. Barbat, arestat după ce a recrutat o româncă prin metoda "Lover Boy" și a obligat-o să se prostitueze

În timpul operațiunii, autoritățile spaniole au destructurat organizația criminală, din care făceau parte dominicani, bolivieni, români și spanioli. Printre membrii rețelei infracționale se afla și un ofițer de poliție spaniol, care ar fi facilitat procedurile de azil ale femeilor, în schimbul favorurilor sexuale sau economice.

Femeile trebuia să fie  disponibile 24 de ore,  pentru a lucra în cluburile de hostess și pentru a distribui droguri. Potrivit poliției, la percheziții au fot găsite  6.873 de euro în numerar, 8,5 grame de cocaină, 27 de grame de marijuana, 6,6 grame de droguri LSD,  telefoane mobile, o mașină și diverse documente, relatează pasto.extra.com.co.

Reţea de prostituţie româno-columbiană, dezmembrată în Franţa şi Spania

Membrii bandei criminale împărțeau câștigurile victimelor, care erau obligați să plătească și 180 de euro pe săptămână pentru cazare. Femeile exploatate disponibile 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii, cu o singură pauză de două ore. Potrivit anchetatorilor, victimele erau de naționalitate columbiană și erau într-o situație vulnerabilă.

Acestea locuiau pe două etaje, alături de cei care le exploatau. Femeile erau ademenite prin anunțuri, postate pe rețelele de socializare, care ofereau locuri de muncă în cluburi de noapte. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel