Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania raportează 950 de morți într-o singură zi. Cel mai negru bilanț pe 24 de ore
WhatsApp
Spania raportează un număr record de decedați în ultima zi, din cauza coronavirusului. Conform El Pais, în ultimele 24 de ore au murit 950 de persoane. Spania se apropie de recordul mondial de pacienți decedați într-o singură zi, fiind foarte aproape de Italia, care pe data de 27 marie a raportat 969 de decee. 

950 de persoane de persoane au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore în Spania, un nou maxim zilnic în numărul decese din peninsula iberică. În total, Spania ajunge la 10.003 decese de la începutul crizei de sănătate generată de COVID-19. 

La nivelul întregii țări au fost raportate 110.238 de persoane infectate, aproape 27.000 de vindecați și peste 54.000 de pacienți care au necesitat spitalizare.

Serviciul Public de Ocupare a Forței de Muncă(SEPE) a gestionat până joi situația a 620.000 de lucrători afectați de șomaj de la începutul crizei de coronavirus, după cum a informat ministrul Muncii, Yolanda Díaz, într-o conferință de presă. Aceasta a explicat că piața muncii din Spania a suferit cea mai grea criză din istoria sa, cu 834.000 de locuri de muncă distruse.

Peste 937.000 de oameni din întreaga lume au fost infectați și peste 47.000 au murit din cauza coronavirusului, potrivit unui raport al Universității Johns Hopkins. Odată cu avansarea pandemiei, Organizația Mondială a Sănătății subliniază nevoia urgentă de a detecta cazuri asimptomatice, responsabile pentru majoritatea infecțiilor, pentru a încetini avansarea virusului.

Ministrul Sănătății din Spania, Salvador Illa, se va prezenta astăzi în fața Comisiei de Sănătate a Congresului Deputaților pentru a raporta măsurile luate în fața pandemiei, relatează El Pais. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel