Spania. Presupusul criminal al Danei Leonte, eliberat din închisoare
Autor: Loredana Iriciuc pe 1 iul 2020, 09:05 | Social

Sursa foto: captură Observator

Sergio Ruiz, în vârstă de 37 de ani, singurul cercetat pentru uciderea Danei Leonte, a fost eliberat marți din închisoarea Albolote, după ce a plătit cauțiunea de 8.000 de euro cerută de instanță. 

Potrivit elcierredigital.com, judecătorul care investighează cazul nu a avut de ales decât să-l lase în libertate în lipsa unor dovezi definitive și concludente care să-l indice ca ucigașul partenerei sale, Dana Leonte. 

Sergio a fost arestat preventiv pe 28 septembrie, după ce femurul concubinei sale Dana a fost găsit pe câmp, la câțiva kilometri distanță de casa lor. În plus, poziția GPS telefonului mobil al bărbatului coincidea cu zona unde a fost găsit femurul.

Încă de la început, Ruiz a insistat că Dana i-a abandonat, pe el și pe fiica lor în vârstă de șapte luni la acea vreme, pentru a fugi de un creditor căruia îi datora 15.000 de euro. 

În casa celor doi și în mașina bărbatului au fost găsite urme de sânge, ceea ce i-au făcut pe anchetatori să îl rețină pe bărbat.

Ancheta poliției s-ar putea încheia dacă autoritățile ar găsi craniul femeii, mai ales că, susțin anchetatorii, Dana Leonte ar fi fost bătută de Sergio Ruiz cu bâta de lemn de 80 de centimetri care a fost găsită în casa sa și pe care au găsit un fir de pr de-al tinerei potrivit La Vanguardia. 

 

Românca ar fi fost decapitată, iar craniul ei ar fi îngropat  „sub un măslin“

 

Anul trecut, un medium a contactat familia Danei, iar dezvăluirile au fost atașate la dosarul cercetării dispariției sale. Potrivit acesteia, rămășițele femeii sunt încă împrăștiate în munții municipiului Arenas din Málaga și așteaptă să fie descoperite „într-o prăpastie necunoscută“.

Totodată femeia a spus că Dana ar fi fost decapitată, iar capul ei ar fi îngropat  „sub un măslin într-un sac de gunoi și acoperit cu var“.  Mediumul i-a mai spus lui Florin că sora lui îl așteaptă pe el să o găsească, femeia dându-i unele indicații despre locul unde s-ar putea găsi rămășițele umane ale Danei Leonte.

 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri