Spania. Patru români au ascuns kilograme de heroină în mâncarea pentru câini. Polițiștii au intrat imediat pe fir
Autor: Liviu Ludovic pe 22 ian 2020, 08:48 | Internațional

sursa: cmmedia.es

Patru români stabiliți în Spania au fost arestați, aceștia fiind acuzați că au crescut marijuana în locuințele lor din Madrid și Toledo și că au distribuit nu mai puțin de patru kilograme de heroină ascunsă în mâncarea pentru câini.

Poliția Națională a destructurat o rețea de trafic de droguri activă în cartierul Puente de Vallecas din Madrid. Cei patru români sunt acuzați că au crescut marijuana în locuințele lor din Madrid și Toledo și că au distribuit, de asemenea, heroină ascunsă în hrana pentru câini, relatează cmmedia.es.

În cadrul operațiunii, patru bărbați de origine română au fost arestați și au fost confiscate peste patru kilograme de heroină, 200 de plante de marijuana și zece kilograme de marijuana proaspăt recoltată.

Heroină ascunsă în mâncarea câinilor

 

Polițiștii au interceptat un vehicul cu doi ocupanți, drogurile fiind transportate în portbagajul autoturismului. Potrivit anchetatorilor, heroina era ascunsă în opt pachete de hrană pentru câini. 

Ulterior, oamenii legii au aflat că aceste două persoane făceau parte dintr-o organizație criminală care opera în provincia Toledo și aveau vehicule pregătite cu ascunzători pentru transportul drogurilor.

În urma perchezițiilor efectuate în mai multe locații din localitatea Casarrubios del Montes (Toledo) polițiștii au descoperit două plantații de marijuana cu un total de 217 de astfel de plante.

Cei patru români, cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, au fost arestați.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri