Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei români au adus în Spania mai multe femei să practice „prostituția de lux“. Scenariul de coşmar pus la cale de infractori
WhatsApp
Poliția Națională a eliberat patru femei din Lleida care erau exploatate sexual de o organizație criminală de origine română. Oamenii legii au reținut trei dintre persoanele care le-au forțat pe femei să practice prostituția.    

Potrivit unei declaraţii oficiale a Poliţiei Naţionale, victimele erau în mare parte femei sud-americane, care au erau aduse din ţările lor ca să se angajeze ca prostituate, cu promisiunea că vor lucra în „condiții de lux” și cu „beneficii mari”. Însă, de fapt, femeile lucrau în condiții teribile, cu mulţi clienţi pe zi. Mai mult, acestea nu primeau mâncare, dar erau obligate să consume substanţe narcotice.

Poliția a reținut trei persoane care exploatau aceste femei, două în Lleida și două din Tarragona, printre care și liderul grupului, care a fost arestat provizoriu. În urma a  două percheziții domiciliare în Lleida, poliţişti iau găsit şi o cultură de marijuana. Ancheta a început după ce două dintre victime au depus plângere.

Odată ajunse în Spania, femeile erau private de libertate, li se lua actele şi erau împiedicate să părăsească apartamentul dacă nu era în compania unui membru al organizației infracţionale, scrie lavanguardia.com.

„Locuiau în camere aglomerate, unde trebuiau să practice prostituția, în schimburi continue de 24 de ore. Nu li se dădea mâncare şi erau monitorizate în permanență de către camere video”, au declarat reprezentanţii poliției. Femeile au fost nevoite să-şi plătească călătoria lor în Spania și să ofere șefului bandei jumătate din veniturile obținute din serviciile sexuale. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel